Facebook Pixel

Търговска гаранция

съгласно чл.119 от ЗЗП:
ТЪРГОВСКАТА ГАРАНЦИЯ е предоставена от WWW.EOBUVKI.BG важи за срок от ТРИДЕСЕТ дни след направената покупка, като следва да бъде уредена от ПРОДАВАЧА:
Продавачът декларира, че отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно чл.120 от ЗЗП
Уважаеми клиенти, гаранционният срок на закупените от Вас стоки е 30 дни от датата на покупката. Потребителят има право да предяви рекламация на всяка закупена стока, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Срокът за уреждане на рекламацията е 20 дни от датата на предявяването й, респективно от завеждането в регистъра за предявените рекламации В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупената стока се заменя с нова. Потребителят има право да предяви рекламацията, независимо от предоставената търговска гаранция, съгласно Закона за защита на потребителите. Търговската гаранция покрива проявени дефекти въпреки правилната употреба на обувките. При правилна употреба спазвайте инструкциите на гърба на търговската гаранция.


Проявени дефекти, даващи основание за рекламации:
Сцепване на лицевия материал /саята /. Пречупване на ходилото. Разцепване на ходилото. Падане на форта. Повредени ципове. Счупване на кленката или метална пластина в камерната част на обувката.


Метод за управление на гаранцонните претенции:
Поправяне на дефекта чрез ремонт на артикула в срок до двадесет дни от датата на приемане на гаранционната претенция. Ако поправката е невъзможна - следва замяна на стоката с друга от същия вид.
В случай на липса на същата по вид стока, следва замяна с друга по избор на Купувача. В случай на разлика в цената, същата следва да бъде заплатена от него.
При дефекти вследствие на небрежна или неправилна употреба и поддръжка - ПРОДАВАЧЪТ не приема рекламация !
ПРОДАВАЧЪТ може да ви окаже съдействие или да Ви даде съвет за проблеми възникнали след гаранционния срок.
Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов се поемат от клиента.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН Запишете се за нашия Бюлетин и ще вземете веднага -10% Ваучер / Промокод, и винаги получавайте първи нашите Промоции, Намаления и Нови модели!