Facebook Pixel

Полезни съвети

КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ОБУВКИТЕ СИ?

Как да почистим и боядисаме обувки от гладка кожа

Първо, отстранете прахта от обувките с мека четка. След това, нанесете боя само в едната посока. За ваше улеснение, използвайте бои снабдени с дунапренов тампон или гъбичка, за по-лесно нанасяне. Накрая, излъскайте обувките от кожа със силиконова гъба, която ще придаде неповторим блясък на вашите обувки.

Как да почистим и боядисаме обувки от нубук и велур

Най-големият враг на обувките от набук и велур са водата и солните разтвори през зимата. Обувките от този тип кожа са много удобни, меки и ефектни, но по-лесно абсорбират влагата и се деформират. За почистването и поддържането на обувки от набук и велур, използвайте гъба и боя за набук и велур. Ако боята е безцветна, само ще освежите цвета на обувките, ако искате да ги боядисате, използвайте подходящ цвят боя.

Как да почистим спортни обувки и маратонки

Тези обувки са изработени от материи, които са отлична среда за развитието и размножаването на бактерии и неприятни миризми. За да предодвратите тези проблеми винаги слагайте чисти чорапи, за предпочитане от памук. Също така, използвайте освежаващ дезодорант или лосион за крака или подходяща стелка, които абсорбират неприятната миризма и убиват бактерийте. Маратонките трябва да се перат възможно най-често.

Други полезни съвети

  • Импрегнирайте и лъснете със силиконова гъба Вашете обувки непосредствено преди излизане.Така ще ги предпазите от прахта и влагата.
  • Не сушете вашите обувки на радиатор или друг отоплителен уред. Съвсем сигурно е, че те ще загубят правилната си форма, възможно е и да се разлепят. Сушете само на стайна температура.
  • За да не задържат обувките лоша миризма използвайте пудра, освежаващ дезодорант, лосион за крака или сменяйте често стелките. И най-важното, винаги обувайте чисти чорапи, за предпочитане от памук.
  • За да закупите правилния номер избирайте нови обувки вечер. В края ня деня кракът се подува от у мората и стъпалото може да стане с 5 до 8% по-голямо, отколкото в началото на деня.
  • Ако обувката ви стяга, използвате спрей за разширяване на кожени обувки, който ще отпусне кожата на обувката където е необходимо.
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН Запишете се за нашия Бюлетин и ще вземете веднага -10% Ваучер / Промокод, и винаги получавайте първи нашите Промоции, Намаления и Нови модели!