Facebook Pixel

Доставка

Как се доставят поръчките?
EOBUVKI.BG доставя стоките,поръчани от Вас с куриерска фирма Спиди.Поръчката Ви ще бъде доставена до всяка точка в България до адрес или до поискване офис на куриер.За повече информация разгледайте офисите на куриера http://www.speedy.bg/begin.php?page=spd_Offices


Колко струва вашата доставка?
-Доставка е  в зависимост от  тежеста на пратката ,населеното място и тарифите на куриерската фирма.
Доставката се извършва на следващия работен ден след като потвърдите поръчката по телефон или e-mail.

Пратката се доставя на адрес на получателя или до избран от него офис  с куриерска фирма Спиди. При закупуване на някой от нашите артикули, те ще пътуват към Bас за Ваша сметка на преференциална цена на доставка с куриерска фирма СпидиIПреференциалната цена е договорена от EOBUVKI.BG за нашите Клиенти! - приложена 20% отстъпка от цената на куриерската доставка.

 

За колко време се обработва вашата поръчка?
Поръчките направени до 16.00 часа се обработват на същия ден и пристигат при Вас на следващия работен ден между 9.00 и 17.00 часа до адрес или до 10.00 часа в офис на куриера.В събота доставките се извършват до 13.00 часа до адрес,на клиента ,а когато поръчката е до офис на куриерите може да бъде получена от 9.00 до 13.00 часа..Поръчките направени след 16.00 часа се обработват на следващия работен ден.Всички поръчки направени събота и неделя се обработват в понеделник.Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

ДОСТАВКА на всички продукти в рамките на 1 до 3 работни дни, с изключение на Аксесоарите за обувки!
Доставката не зависи от стойността на поръчаните артикули.
Обработката на направените поръчки се извършва до 24 часа, в работни дни.
Въпреки старанието ни да доставим Вашата поръчка възможно най-бързо, доставката може да отнеме по-дълго време поради независещи от нас причини (напр. лоши метеорологични условия), за което ще бъдете уведомени от нас.

Доставката се осъществява, чрез нашият партньор, куриерска фирма Спиди (от понеделник до петък) до посоченият от Вас адрес. Срока на доставката е в рамките на 1-3 работни дни (считано от работния ден, следващ деня на поръчката). За населените места, които обичайно се обслужват по график от куриерска фирма Спиди, доставките ще бъдат извършвани съгласно актуалния график за съответното населено място, достъпен на следния интернет адрес: https://www.speedy.bg/bg/serving-schedule.

Поръчките направени в EOBUVKI.BG, не изискват потвърждение по телефона,с изключение когато има заявено желание за обаждане при попълване формата за поръчката от Клиента . Ще получите  потвърждение по e-mail, който сте предоставили, когато попълвате данните за поръчката. (Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща)

Предлага се опцията "Тествай преди да платиш" на поръчките. При тази опция не може да се разделя поръчка, която съдържа повече от 1 артикул. Ако в поръчката има няколко артикула и желаете да върнете някой от тях, трябва да заплатите сумата за цялата поръчка и с отделна пратка да върнете модела, който не желаете. Ние ще възстановим сумата за върнатият артикул по банков път. В случай, че се възползвате от опцията "Тествай преди да платиш" и се откажете от цялата поръчка, дължите на куриера таксата по връщането ѝ.

Касовата бележка за направените поръчки, се издава от куриера на куриерска фирма Спиди, при получаване на поръчката. Моля запазете документа.

Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail, който е предоставил. Моля, имайте предвид, че плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката или авансово (по банков път или с кредитна/дебитна карта) преди доставяне на стоката.

Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН Запишете се за нашия Бюлетин и ще вземете веднага -10% Ваучер / Промокод, и винаги получавайте първи нашите Промоции, Намаления и Нови модели!