Facebook Pixel

Доставка

Как се доставят поръчките?
EOBUVKI.BG доставя стоките,поръчани от Вас с куриерска фирма Спиди.Поръчката Ви ще бъде доставена до всяка точка в България до адрес или до поискване офис на куриер.За повече информация разгледайте офисите на куриера http://www.speedy.bg/begin.php?page=spd_Offices


Колко струва вашата доставка?
-Доставка е от 2,50 лева до 4,90 лева в зависимост от  тежеста на пратката ,населеното място и тарифите на куриерската фирма.
Доставката се извършва на следващия работен ден след като потвърдите поръчката по телефон или e-mail.

Пратката се доставя на адрес на получателя или до избран от него офис куриерска фирма Спиди. При закупуване на някой от нашите артикули, те ще пътуват към Bас за Ваша сметка на преференциална цена на доставка с куриерска фирма СпидиIПреференциалната цена е договорена от EOBUVKI.BG за нашите Клиенти! - приложена 20% отстъпка от цената на куриерската доставка.

 

За колко време се обработва вашата поръчка?
Поръчките направени до 17.00 часа се обработват на същия ден и пристигат при Вас на следващия работен ден между 9.00 и 17.00 часа до адрес или до 10.00 часа в офис на куриера.В събота доставките се извършват до 13.00 часа до адрес,на клиента ,а когато поръчката е до офис на куриерите може да бъде получена от 9.00 до 13.00 часа..Поръчките направени след 17.00 часа се обработват на следващия работен ден.Всички поръчки направени събота след 13.00 часа и неделя се обработват в понеделник.Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.