Facebook Pixel

Връщане

Може да върнете всеки продукт в рамките на 14 дни. След като получим продуктите,

ще Ви бъдат заменени съобразно Вашето желание или

Вие ще получите сумата, която сте заплатили за тях .

Как става?

  •  Изпращате продуктите
  •  EOBUVKI.BG получава продуктите
  •  Получавате парите си или го заменяме

За да започнете процес по връщане на продукт или замяна е необходимо да попълните един от следните формуляри

Формуляр за смяна на продукт

Формуляр за възстановяване на сума

За Ваше улеснение горепосочените формуляри са разположени  на заглана страница на сайта

Ако продуктът, които сте поръчали не ви допада или не ви е по мярка можете да ни го върнете, а ние ще се погрижим да намерим за Вас точния размер или подобен продукт.
Кои продукти отговарят на изискванията за подмяна?
-които не са използвани

-които имат запазена оригинална опаковка
-които нямат следи от употреба
-които не са повредени и променени по никакъв начин


Знаем, че Вашите очаквания за поръчаните продукти в EOBUVKI.BG са високи, поради тази причина преди да изпратим поръчаните от Вас продукти ние ги оглеждаме за дефекти.Предварително уточняваме дали продуктите отговарят на стандартната номерация..В случай, че получените продукти все пак не отговарят може да ги замените с друг размер или продукт.Новият размер или продукт ще получите на следващия работен ден след като предварително се свържем с Вас.


Всички транспорни разходи по смяна и връщане на поръчаните от Вас продукти са за сметка на клиента освен в случаите когато :
-получената стока явно не съответства на заявената поръчка, грешката е настъпила в резултат на наша вина
-продуктът е бил повреден при доставката или някаква част от продукта липсва.
-Възстановяване на сума става по банков път в срок от най-късно от 7 работни дни от получаването на стоката. При връщане не се приемат пратки с наложен платеж.

Рекламации, връщане на стока и замени се изпращат единствено и само на адрес: : гр. Плевен, ОФИС СПИДИ Плевен - Бензиностанция Шел ул. „Българска Aвиация“ No 125, 5800 Северна промишлена зона, Плевен  ЗА ,,EOBUVKI.BG".Телефон за контакт с,, EOBUVKI.BG" 0879808938

Може да изпратите пратката от удобен за Вас офис на куриерска фирма Спиди или да заявите куриер на телефонен номер: 0 7001 7001 или 0 700 20 300- за абонати на фиксирани мрежи; 1 7001 7001- за абонати на мобилните оператори. Пратки, изпратени с начин на плащане „наложен платеж“, няма да бъдат приемани. Ако желаете възстановяване на сумата, попълнете бланка с банкова сметка, както и титуляр на сметката!

 

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН Запишете се за нашия Бюлетин и ще вземете веднага -10% Ваучер / Промокод, и винаги получавайте първи нашите Промоции, Намаления и Нови модели!